DiJo Onderhoud
De schilder van Nijmegen en omgeving.


Dakgoot reiniging


DiJo Onderhoud is gespecialiseerd in het professioneel reinigen van dakgoten aan woonhuizen en opereren landelijk met uitzondering van de eilanden. 

Uw dakgoot reinigen wij door eerst de grote verontreiniging te verwijderen om vervolgens  met een professionele stofzuiger het kleine restmateriaal te verwijderen en uw regenpijpen door te steken. Vervolgens controleren wij op lekkages en voeren indien nodig kleine reparaties uit binnen maximaal 20 minuten. Op het uitgevoerde werk krijgt u een vol jaar garantie. Wij sturen u ruim voor het geplande onderhoud een email met daarin dat geplande datum en het tijdvak waarin wij het onderhoud komen uitvoeren zodat u niet voor verassingen komt te staan.
 
Niet goed onderhouden dakgoten vergroten het risico op lekkage en daaruit voortkomende schade zoals rottende kozijnen of verkleuring van uw muren en dakgoot door vocht. Omdat DiJo Onderhoud werkt met jaarlijkse abonnementen bent u er altijd zeker van dat u niet voor nare verrassingen komt te staan. U betaalt een vooraf vastgesteld tarief waar alle kosten in zitten voor; het reinigen van goten, het doorsteken van regenpijpen, het nakijken op lekkages en het milieuvriendelijk afvoeren. Tevens helpen wij u er tijdig aan te herinneren dat uw dakgoten moeten worden gereinigd.
 
Door het regelmatige onderhoud uit te besteden aan DiJo Onderhoud voorkomt u lekkage en schade door verstopte goten en verlengt u de levensduur van uw woning. Dit alles voor een vaste prijs per jaar.


Tarieven

De tarieven die wij hanteren voor het jaarlijks onderhoud van uw dakgoten zijn:

  • Voor een woning met aan één zijde een dakgoot betaalt u € 60 per jaar.
  • Voor een woning met aan twee of drie zijden goten betaalt u € 90 per jaar.
  • Voor een woning met aan vier of meer zijden goten betaalt u € 120 per jaar.

Prijzen zijn inclusief BTW, kleinmateriaalkosten, voorrijkosten en gebruik van materialen.

Om u aan te melden kunt u dit formulier invullen.

E-mailen
Bellen
Info