DiJo Onderhoud
De schilder van Nijmegen en omgeving.

DIJO ONDERHOUD VOOR PROFESSIONEEL BUITEN-SCHILDERWERK

Is uw buitenschilderwerk toe aan een grondige opknapbeurt? Of wilt u deze voorzien van een frisse nieuwe kleur? DiJo Onderhoud is dan uw professionele specialist in buitenschilderwerken. Wij verzorgen al uw buitenschilderwerk waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. DiJo Onderhoud voorziet uw deuren  ramen  kozijnen  dakgoten  dakkapellen en ook ander houtwerk aan en rond het huis van een sterke en duurzame verflaag. Denk bijvoorbeeld aan gevelbeplating schuttingen schuren en buitenhuizen. Het onderhouden en/of afwerken van gestucte of gemetselde buitenmuren behoort ook tot de mogelijkheden. Welk verfsysteem wordt toegepast is afhankelijk van de situatie, dit kan een minerale verf, zelfreinigende verf, afsluitbare verf zijn of een milieuvriendelijke verf. Bij DiJo Onderhoud kunt u rekenen op een deskundig advies over het toepassen van het verfsysteem en kleur.

U kunt bij ons terecht voor  

 • Vakkundig schilderwerk buiten
 • Houtrotreparaties
 • Schilderen (sausen) buitenmuren
 • Airless spuiten metalen en kunststof bijvoorbeeld damwanden.

Al het buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden. Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en UV.

PLUSPUNTEN BUITENSCHILDERWERKEN VIA DIJO ONDERHOUD: 

 • Uitsluitend gediplomeerde schilders
 • Specialist kwaliteit en in duurzaam schilderwerk
 • Veilig en netjes in uitvoering
 • Toepassen van minerale en milieuvriendelijke verven mogelijk

Wij leveren onze diensten niet alleen aan particuliere woningeigenaren, DiJo Onderhoud voert ook buitenschilderwerk uit voor bedrijven, winkels, scholen en hotels. Bovendien wordt DiJo Onderhoud vaak ingehuurd door bouwbedrijven en aannemers voor werkzaamheden binnen de nieuwbouw en renovatie. Om u alle zorg voor het regelmatig onderhoud aan buitenschilderwerk uit handen te nemen bieden we onderhoudscontracten. 

Schilder in Nijmegen inschakelen? 

Bent u op zoek naar een vakkundige schilder in de regio Nijmegen? DiJo Onderhoud levert professionele schilderwerken voor binnen en buiten waarbij kwaliteit en prijs in verhouding staan. Wij werken zowel voor particulieren als de zakelijke markt en leveren een uitgebreid pakket met diensten aan bouwbedrijven en aannemers. Ook verenigingen van eigenaren, scholen en hotels profiteren van onze schilderwerken.

U kunt ons niet alleen inschakelen voor het verven van al het houtwerk van uw woning, zoals kozijnen, deuren en daklijsten, maar ook voor het netjes afwerken van de binnenmuren met stucwerk, renovlies behang of muurwerf. Zie hiervoor onze diensten, binnen schilderwerk en wandafwerking.

Wij werken met een vast team gediplomeerde schilders met passie voor het vak. Al meer dan 20 jaar leveren we in Nijmegen en omgeving schilderdiensten op maat.

WIJ ONTZORGEN U IN SCHILDERWERK

Van een eerste, vrijblijvend advies voor de te kiezen kleur en soort verf tot de gehele afwerking van de kozijnen en muren, wij regelen het complete traject voor u. Daarbij stemmen we het schilderen helemaal af op uw planning.

De voordelen van DiJo Onderhoud:

 • Vakkundige schilder in Nijmegen en de regio
 • Scherpe tarieven op schilderwerk
 • Vast team van gediplomeerde schilders
 • Expert in duurzame schilderwerken
 • Garantie op schilderwerk conform algemene voorwaarde
 • Secuur en netjes in uitvoering
E-mailen
Bellen
Info